Romy Geysen

De Roze Mars

Hallo, mijn naam is Romy Geysen en ik wandel mee met de zesde editie van De Roze Mars, een initiatief van Pink Ribbon, de nationale organisatie in de strijd tegen borstkanker. Gedurende de maand oktober zal ik ernaar streven om dagelijks 10.000 stappen te zetten. Omdat de strijd tegen borstkanker nog lang niet gestreden is, draag ik via deze weg mijn steentje bij. Wil je mij aanmoedigen voor deze uitdaging? Dat kan door een donatie te geven, groot of klein. Een dikke dankjewel voor je steun namens mij en het Pink Ribbon-team!

My progress

Steps

64,017

Steps goal

0

My Achievements

My Updates

Wonderlijk wandel weekend

Monday 3rd Oct
Yessss! Vanaf zaterdag vol enthousiasme gestart met de Roze Mars! 
10.000 stappen per dag is het doel, zeker haalbaar.
Dit weekend ging ik alvast op zaterdag een kort rondje lopen door het bos, om mij aansluitend nog even een aantal uren te kunnen concentreren op kantoor (het leven van een strafpleiter 😅).
Daarna ging ik met mijn man naar Antwerpen om een wandeling te maken door onze stad, langs het prachtige gerenoveerde Koninklijke Museum voor Schone Kunsten.
Wat steeds op het programma staat, is eveneens een wandeling met Rocky. Elke dag! Oordeel zelf, maar die vragende puppy oogjes kan niemand weerstaan.
Dus mijn stappenteller bleef maar lopen. 
Op zondag kreeg ik een melding om bijstand tijdens een verhoor te verlenen voor een cliënt en diende ik mij dus in de voormiddag te begeven naar het politiebureau en in de namiddag naar het gerechtsgebouw voor een voorleiding bij de onderzoeksrechter. (Opnieuw, het leven van een strafpleiter, 24/24, 7/7 😅) Uiteraard zit ik dan vaak stil, maar tussendoor is er voldoende beweging. Want inderdaad, uw wagen een beetje verder parkeren helpt!
Wat ben ik dan ongelofelijk blij wanneer ik thuiskom dat mijn fantastische man mij weer bij de hand neemt om een gezellige wandeling te maken met als stop een aperitief bij de buren. Een weekend mag altijd mooi worden afgesloten.
Genieten van de kleine dingen in het leven. De pracht van de natuur, de pracht van de gebouwen in een historische stad en de prachtige eenvoud van een glaasje bubbels bij de buren.
Vandaag zijn we maandag ochtend en ging ik alvast 5 kilometer joggen om gefocust te staan op mijn aankomende vergadering. 
Benieuwd of de werkweek ook zoveel stappen zal opleveren?
Tot snel!
Keep on walking 💖

Thank you to my Sponsors

53.60

Romy Geysen

53

Karel Dierick

Succes buurvrouw

53

Chris Dieltjens

Heeeel veel succes xxx mama

53

Turolex

💪🏼💪🏼💪🏼

50

Natalie Geysen

26.50

Jasmijn Le Roux Holwerda

Lieve Romy, ..een heel warm gebaar dat je hieraan meedoet. Ik hoop dat iedereen je sponsort. Veel succes en geniet van de dag👍

26.50

David Dc

Super! Veel Succes!

26.50

Flora Latifaj

26.50

Hans Luyten

26.50

Caroline Roosen

Super mooi van je 🌸❤️ Veel succes 🍀

26.50

Carine Vleugels

Succes Romy👍

26.50

Olivier

You’ll never walk alone! Succes

26.50

Kathleen Dilliën

Super dat je dit doet Romy!! Veel succesx

26.50

Marc Raeymaekers

15.90

Carine Styven

Top ✅

10.60

Roland Trogh

Succes 👍

5.30

Paul

Succes 🍀👍🏻😊

5

Anonymous