Thuisverpleging Kathleen Schillewaert

Pink Monday NL

Pink Monday

Eén vrouw op negen krijgt de diagnose van borstkanker in ons land. Ook de werkvloer blijft niet gespaard van de ziekte. Daarom maakt Thuisverpleging KATHLEEN SCHILLEWAERT & VITALIM samen met Pink Ribbon op 15 januari van Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar, een Pink Monday! We maken van deze dag gebruik om op de werkvloer meer aandacht te hebben voor borstkanker en alle borstkankerpatiënten een hart onder de riem te steken.  

@pinkribbonbe #PinkRibbon #PinkMonday #borstkanker #breastcancerawareness 

Plantjesweekend 2023

Liefs 327.850 azalea’s vonden een warme thuis tijdens het 29ste Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker 15, 16 en 17 september 2023. Dat leverde 2.622.800 euro op voor steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. De warmte was overal voelbaar. Door de zon, maar vooral door het enthousiasme van onze duizenden vrijwilligers en de solidariteit van iedereen die een plantje kocht. Een enorme dankjewel!

Veranderen we Blue Monday in Pink Monday!

Hallo!

Ons bedrijf vecht tegen borstkanker. Daarom veranderen we Blue Monday in Pink Monday. We dragen deze dag van hoop op aan alle medewerkers die getroffen zijn door deze ziekte. Op deze manier willen we hen laten zien dat we er voor hen zijn. Want borstkanker bestrijd je nooit alleen!

Hartelijk dank voor uw steun namens ons bedrijf en het Pink Ribbon team

Our Organisation Staff