Emmer vol steun, kracht en liefde!

By Zoraima Mahangi Join Me

Wie goed doet, goed ontmoet!

Hallo mooi mens!

Oktober is de borstkankermaand. Een maand waarin de herfst zich in haar volle glorie laat zien en we ons met zijn allen terug trekken en naar binnen keren. Een maand om samen een warme kop thee te drinken en gezellig te kletsen bij een knisperend haardvuur. Een maand om te reflecteren op het verstreken deel van het jaar. Een maand om dankbaar te zijn. En een maand om even stil te staan bij borstkanker en wat dat nou precies betekent voor ieder mens die daar direct of indirect mee te maken heeft.

Omdat de lijst met dierbaren die ik heb verloren aan deze vreselijke ziekte steeds langer lijkt te worden en de strijd tegen borstkanker nog lang niet is gestreden zet ik een eigen actie op in het teken van Pink Ribbon en draag ik via deze weg mijn steentje bij. Wil je mij graag helpen? Dat kan op twee manieren. Kies zelf maar waar jij je goed bij voelt.

1. Door een Superwoman Bucketful aan te schaffen op https://bucketful.nl/ doneer je automatisch €5 aan Pink Ribbon én maak je een ander (en jezelf) blij met een fantastisch cadeau.

2. Door een donatie te geven op deze pagina, groot of klein, elk beetje helpt mij een stapje dichter bij mijn doel!

Een dikke dankjewel voor je steun namens mij en het Pink Ribbon-team!

Thank you to my Supporters

53

Kate Martir

Hi buuf! Ik heb bewondering voor vrouwen die deze wereld beter maken. Lekker bezig! ♥️ Groetjes

21.20

Romana

Wat lief en goed dat je dit doet🩷🍀🙏🏼

20

Rosita G.

15

Caitlin Ap

15

Megan Ap

5.30

M. Z.

5

A.g.

5

Megan A

5

K. R.

3

Zoraima Mahangi