All for red shoes

By Annelien Van Looveren Join Me

Hey allemaal,

Begin 2016 werd er bij mijn mama een zeer agressieve borstkanker vastgesteld. Na vele chemo's, bestralingen, vele zieke dagen en pijn was de kanker weg. De kans op herval was reëel, maar daar wilde we niet aan denken. Begin 2020 werd mijn mama 60 en ze zag dit als een nieuw begin. Met haar rode schoenen ging ze haar nieuwe leven tegemoet. Jammer genoeg kreeg ze in mei te horen dat de kanker terug was. Dit maal veel erger en harder. Genezen kon niet meer, toch bleef ze vechten en gaan. Haar rode schoenen werden het symbool van haar strijd. 

Na verschillende pogingen om de kanker af te remmen verliet ons mama op maandagavond 25 oktober het leven hier. Ze vocht tot op het laatste moment en gaf ons allemaal vele mooie herinneringen. Ze had de gaven om onze familie tot op de laatste dag dichter bij elkaar te brengen. 

Om de herinneringen levendig te houden wil ik graag acties blijven doen. Voor alle mensen die in hetzelfde schuitje zitten en vooral om samen geld in te zamelen voor het onderzoek tegen kanker. Dat de herinneringen aan mijn mama voor altijd levendig mogen blijven in ons.

Thank you to my Supporters

350

Van Familie

Opbrengst inboedel mama

42.40

Fran Dangez

21.20

Anonymous