PINK! Ribbon Radio

By Pink! Radio Join Me

PINK! is de vrouwenzender in Vlaanderen die zich richt tot vrouwen tussen 20 en 45 jaar. Bij ons hoor je dagelijks de beste vrouwelijke artiesten en het nieuws die er voor jou toe doet! PINK! beluister je via www.pink.radio, FM (Belgische Kust) en DAB+. 

PINK! zet zich deze zomer van 7 tot en met 14 augustus in voor Pink Ribbon en wil geld inzamelen met verschillende acties zoals: een live radio-uitzending in Brugge en het draaien van jouw verzoekplaten.

My Updates

PINK! Ribbon Radio komt er aan

Wednesday 3rd Aug
Een week lang verandert PINK! van naam. van 8 tot en met 13 augustus zijn we voor even PINK! Ribbon Radio en strijden we samen met onze luisteraars, Pink Ribbon Belgium en Juttu tegen borstkanker.

Een week lang kunnen luisteraars platen aanvragen en de actie met minimum 3,00 Euro per plaat steunen. Het volledige bedrag wordt integraal doorgestort naar Pink Ribbon Belgium.

Verder staan we een week lang stil de facts en numbers, sensibiliseren we en geven we je een inkijk in de organisatie van Pink Ribbon.

Luisteren naar Pink Ribbon Radio kan via al onze kanalen (FM, DAB+ en onze stream). Ontdek nog meer via https://lnkd.in/ea8zhNBz

JUTTU wordt partner van PINK! Ribbon Radio

Saturday 18th Jun
The word is out! Goed nieuws en fantastische update! JUTTU, de conceptstores waar we allemaal van weg zijn wordt partner van PINK! Ribbon Radio. 

JUTTU biedt ons gedurende de week van 7 tot en met 14 augustus niet enkel onderdag in hun store in Brugge maar zet zijn schouders mee onder het hele project!

Wie is JUTTU?

Juttu is een conceptstore full of fashion, maar ook home & deco, beauty, food, boeken en cadeau-ideeën voor hem en haar.  Juttu is echter zoveel meer dan een winkel, Juttu is a way of living.

Een lifestyle waarbij we hoog inzetten op trends, feel good en positiviteit, maar ook op bewustzijn.

PINK! zorgt deze zomer voor een extra roze zomer!

Tuesday 14th Jun
PINK! komt deze zomer voor het eerst naar buiten met een live uitzending en doet dit zoals heel wat andere grotere broers en zussen in het medialandschap voor het goede doel! 

Als de vrouwenzender van Vlaanderen zet PINK! zich van 7 tot en met 14 augustus in voor Pink Ribbon met een week lang live radio in Brugge, acties, het draaien van jouw verzoekjes en nog veel meer... 

Benieuwd naar meer? Hou onze social media en website goed in de gaten... Binnenkort kom je nog veel meer te weten over Pink Ribbon Radio!

Thank you to my Supporters

20

Team Pink Ribbon

Beste Pink Radio, als Pink Ribbon team willen wij graag het liedje 'untouched' van de Veronicas aanvragen. Samen met het hele team zijn we op dit eigenste moment stevig aan de slag om De Roze Mars van Oktober 22 voor te bereiden. Komende zaterdag komen wij ook richting Brugge en zal ikzelf live op de radio mijn haar laten knippen tvv Pink Ribbon. Wij wensen jullie deze week veel succes met Pink! Radio en danken jullie voor de samenwerking.

10.60

Carine Vannieuwenhuyse

5.30

Pink! Radio