Step by Step

De Roze Mars

Hallo allemaal,

Met deze groep wil ik al mijn vrienden, familie en kennissen uitdagen om in mei 10.000 stappen per dag te zetten en zo onderzoek naar borstkanker te steunen. Maar hopelijk ook om jullie actief, gezond en sterk te houden.

Ik kreeg zelf de diagnose in februari en deed toen een oproep naar supporters, die me luid naar de eindmeet zouden roepen. Jullie waren meteen massaal aanwezig als supporters. Maar nog leuker zou zijn moesten jullie me steunen om nog steeds dagelijks mijn 10.000 proberen te zetten. Lopen, fietsen en zwemmen worden moeilijker, maar wandelen wil ik blijven volhouden. 

Waarom 'Step by Step'? Op wedstrijden geef ik me steeds voor de volle 100%, dan luister ik misschien iets minder goed naar mijn lichaam en ga voor die beste tijd. Nu moet ik even gas terug nemen en stap voor stap de behandelingen ondergaan. Maar stap voor stap, luisterend naar mijn lichaam, komt die eindmeet er!

Wie doet mee?!

Thank you to our Sponsors

54

Guus Van Loo

40

Anonymous

Dag Debby, met veel plezier wil ik jou en jouw team sponsoren. Ik hoop in de maand mei ook zo sportief te kunnen blijven als jij. Maar inderdaad, step by step, zo komen we er wel. Groetjes Jessy

27

Jean Boonen

27

Myriam Janssens

Succes!

27

Marc Quirijnen

Succes

27

Jan Kenis

Van je schatje💋

22

Bert Vangeel

17

Sanne Koks

16

Sam De Houwer

16

Inge Donckers

💪💪

16

Paul Quirijnen

Succes

11

Cedric Van Dijck

6

Kathleen Quirijnen

6

Kim Haverhals

6

Tom Cappaert

6

Liesbeth Bastiaensen

6

Carolien Bevers

6

Lies Sels

5

Charlotte Puts

5

Sophie Van Tichelt

5

Annelies Floren