PINK! Ribbon Radio

By Pink! Radio Join Me

PINK! is de vrouwenzender in Vlaanderen die zich richt tot vrouwen tussen 20 en 45 jaar. Bij ons hoor je dagelijks de beste vrouwelijke artiesten en het nieuws die er voor jou toe doet! PINK! beluister je via www.pink.radio, FM (Belgische Kust) en DAB+. 

PINK! zet zich ook dit najaar van 27 december tot en met 3 januari in voor Pink Ribbon en wil geld inzamelen met verschillende acties.

My Updates

PINK! Ribbon Radio komt er aan

Wednesday 3rd Aug
Ook dit najaar bindt PINK! de strijdt aan tegen borstkanker en transformeert de eerste vrouwenzender van Vlaanderen in PINK! Ribbon Radio. 

Een week lang kunnen luisteraars platen aanvragen en de actie met minimum 3,00 Euro per plaat steunen. Het volledige bedrag wordt integraal doorgestort naar Pink Ribbon Belgium.

Verder staan we een week lang stil de facts en numbers, sensibiliseren we en geven we je een inkijk in de organisatie van Pink Ribbon.

Luisteren naar Pink Ribbon Radio kan via al onze kanalen (FM, DAB+ en onze stream).

Thank you to my Supporters

20

Team Pink Ribbon

Beste Pink Radio, als Pink Ribbon team willen wij graag het liedje 'untouched' van de Veronicas aanvragen. Samen met het hele team zijn we op dit eigenste moment stevig aan de slag om De Roze Mars van Oktober 22 voor te bereiden. Komende zaterdag komen wij ook richting Brugge en zal ikzelf live op de radio mijn haar laten knippen tvv Pink Ribbon. Wij wensen jullie deze week veel succes met Pink! Radio en danken jullie voor de samenwerking.

10.60

Carine Vannieuwenhuyse

5.30

Pink! Radio